Fiindca multi dintre voi nu sunteti familiarizati cu conceptul MOA, am hotarat sa scriem un articol despre ceea ce reprezinta Moa Master Of Arts.

Cine sunt si de ce colaboram noi cu ei aflati in postarea care urmeaza.

Conceptul MOA s-a nascut in Florenta in 2013, printr-o intalnire fortuita intre un grup de tineri designeri din diferite culturi, acestea avand ca pasiune comuna, arta. Estul si Vestul se intalnesc intr-o explozie de design si tehnologie, care creeaza uniunea si inceputul unui brand ce intrepreteaza arta intr-un mod contemporan si neconventional.

Intalnirea dintre modern si sofisticat, designul contemporan si inovator combina concepte si tendinte cu o maiestrie excepionala. MOA foloseste cele mai avansate tehnici de imprimare si materialele cele mai cautate pentru a sintetiza moda si stilul intr-un singur produs.

Pe scurt, am putea spune ca MOA este un brand italian urban si elegant c are transmite arta prin moda contemporana.

Noi am descoperit acest concept intr-un boutique din Florenta, in primavara anului 2016, iar un an mai tarziu produsele erau disponibile la noi pe site. Faptul ca am avut ocazia sa cunoastem producatorii si sa incaltam produsele lor, ne-a convins instant ca Moa Master Of Arts isi are locul pe www.cuanna.ro

Ceea ce definesc sneakersi MOA cel mai bine sunt: calitatea, comfortul si arta! Alege sa fii diferit si sprijina arta prin purtarea unui Master Of Arts.