I. Informații generale 

Consideram ca protectia datelor tale este un drept fundamental al tau si ne angajam sa ne dedicam toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. 

Scopul documentului de fata este acela de a va informa in mod corect, specific si fara echivoc cu privire la modul, scopul in care aceste date sunt colectate, prelucrate, perioada pe care sunt pastrate aceste date, modalitatile de exercitare a drepturilor individuale precum si informatii legate de scopul secundar al procesarii, daca datele vor fi prelucrate intr-un alt scop decat cel pentru care au fost colectate de catre operatorii asociati. 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate. 

II. Cine suntem și cum ne puteți contacta  

DOUBLEYOU STORE S.R.L. cu sediul social în Intrarea Bitolianr. 19, Bucuresti, Romania, 011677 este detinatoarea magazinului online cuanna.ro. 

Conform cerintelor Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 (GDPR)  privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  cuanna.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificatedatele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. 

Intrucat suntem interesati sa iti aflam opinia si sa va raspundem la orice intrebare suplimentara cu privire la Prelucrarea Datelor Personale va incurajam sa contactati 

responsabilul cuanna.ro cu protectia datelor la adresa de email [email protected] sau prin posta sau curier la adresaIntrarea Bitolianr. 19, Bucuresti, Romania, 011677 cu mentiunea " in atentia responsabilului cuanna.ro cu protectia datelor". 

III. Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm 

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastrăastfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exempluprimim informații de la dvsastfelCând  creați un cont cuanna.ro, ne transmitețiadresa de e-mail, numele și prenumele; 

În cadrul paginii dvspersonale (Contul meu) din site-ul cuanna.ro aveți posibilitatea  adăugați informații suplimentare, precum: adresa de livrareadresa de facturarenumar de telefon. 

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul doritnumele si prenumeleadresa de livraredetalii de facturaremetoda de platănumăr de telefondatele cardului bancar etc. 

Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca toate datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform interesului legitim stipulat in GDPR, mentionam ca motivele pentru care avem nevoie de aceste date sunt:  comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe e-mail si a mesajelor de marketing si publicitate, organizarea de concursuri, etc. 

 oferim și posibilitatea de a  înregistra în site-ul cuanna.ro prin contul dvs Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste varianteveți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia  vor informa cu privire la transferul datelor dvscătre cuanna.roPuteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri: 

Putem, de asemenea colectăm și  prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a  personaliza experiența online și a  pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs

 invităm  aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos. 

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri. 

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibileincluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim  colectăm sau  prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani. 

IV. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri: 

Pentru prestarea serviciilor si/sau produselor cuanna.ro în beneficiul dvs. 

Acest scop general poate include, după cazurmătoarele: 

a) Crearea și administrarea contului în cadrul site-ului cuanna.ro; 

b) Prelucrarea comenzilorinclusiv preluareavalidareaexpedierea și facturarea acestora; 

c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate; 

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale; 

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale; 

h) Asigurarea serviciilor de suportinclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile cuanna.ro. 

Prelucrarea datelor dvspentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între cuanna.ro și dvs. De asemeneaanumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilăinclusiv legislația fiscală și contabilă. 

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. 

Ne dorim în permanență   oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceastaputem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror putem invita  completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneristudii și cercetări de piață. 

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comercialeavând întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvsfundamentale  nu fie afectate. 

Pentru marketing. 

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă. 

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvsprealabil puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin: 

– Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “Abonările mele”; 

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noisau prin 

– Contactarea cuanna.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus. 

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs. 

Cu scopul de a profilamonitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizatefolosim Google Analytics, Google Tag Manager, Hot Jar si Facebook Ads, softuri de marketing automatizat, dedicate magazinelor online. 

• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri acestei profilari este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comericiale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing. 

• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Google Analytics, Google Tag Manager, Hot Jar si Facebook Ads, trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oraș, județ, adresa IP (inclusiv posibila locație), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor. 

• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatoriutilizatori înregistrați sau clienți ai site-uluidupă cazîn funcție de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luniiar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani. 

• Pentru a-si presta serviciileGoogle Analytics, Google Tag Manager, Hot Jar si Facebook Ads, foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidențialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti. 

Pentru apărarea intereselor noastre legitime. 

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercialăAcestea pot include: 

– Măsuri de protecție a site-ului web cuanna.ro față de atacuri cibernetice: 

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudareinclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente; 

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri. 

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercialăfiind înțeles  ne asigurăm  toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvsfundamentale. 

De asemeneaîn anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie. 

V. Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal 

După cazputem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvsurmătoarelor categorii de destinatari: 

– furnizorilor de servicii de curierat; 

– furnizorilor de servicii de plată/bancare; 

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing; 

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață; 

– societăților de asigurare; 

– furnizorilor de servicii IT; 

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre. 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. 

Ne asigurăm  accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilorîn baza unor contracte încheiate cu aceștia. 

VI. Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal 

Vom stoca de regula datele dvs. cu caracter personal atata timp cat aveti un cont pe platforma cuanna.roPuteți  ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contuluiîn situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun. 

VII. În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal 

În prezentstocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României. 

Cu toate acesteaeste posibil  transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniuniiinclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. 

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii. 

Ne puteți contacta oricândfolosind detaliile de contact expuse mai suspentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri. 

VII. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal 

Ne angajăm  asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industrieiPentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Mobilpay 

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal,  atragem atenţia  transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigurăexistând riscul ca datele  fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. 

DoubeYou Store incearca prin toate mijloacele sa monitorizeze si sa limiteze accesul angajatilor sai direct la baza de date dar nu este raspunzator pentru reaua intentie a acestora sau sustragerea bazei de date de catre acestia in timpul programului, lucru considerat abuziv si pentru care acestia sunt pasibili de pedepse penale si desfacerea contractului de munca precum si plata unor daune interese. 

DoubeYou Store colecteaza informatii si le prelucraza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului cuanna.ro inclusiv adresa IP de la care vizitati siteul cuanna.ro. 

DoubeYou Store foloseste cookie-urile ca si metoda de a imbunatati activitatea sa si experienta online a utilizatorilor sai. Ce sunt cokiurile si ce cookieuri folosimVezi aici - https://cuanna.ro/cookie . 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a cuanna.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre cuanna.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre cuanna.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. 

VIII. Ce drepturi aveți 

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. 

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.  

Pentru a  putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus rugăm  rețineți următoarele aspecte dacă doriți   exercitați aceste drepturi: 

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului cuanna.ro. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs. 

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a  exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondatărespectiv repetitivă sau excesivăcaz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.   vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a  soluționa cererea. 

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs. 

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie  respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate. 

 

Drepturi vizate 

Descriere 

Accesul 

Puteți să ne cereți: 

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal; 

  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date; 

  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare. 

Shape 

Rectificarea 

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. 

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora. 

Shape 

Ștergerea datelor 

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care: 

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau 

  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau 

  • dați curs unui drept legal de a vă opune; sau 

  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau 

  • ne revine o obligație legală în acest sens. 

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară: 

  • pentru respectarea unei obligații legale; sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. 

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare. 

Sa aveti in vedere cainaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul cuanna.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la cuanna.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergereveti pierde toate aceste documente iar cuanna.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitiedupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului cuanna.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil. 

Shape 

Restricționarea prelucrării datelor 

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care: 

  • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau 

  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau 

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau 

  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare. 

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care: 

  • avem consimțământul dvs.; sau 

  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau 

  • pentru a proteja drepturile cuanna.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice. 

Shape 

Portabilitatea datelor 

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă: 

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și 

  • prelucrarea se face prin mijloace automate. 

Shape 

Opoziția 

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes. 

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare. 

Shape 

Luarea de decizii automate 

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă: 

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau 

  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă. 

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor: 

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.; 

  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau 

  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit. 

Shape 

Plângeri 

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele: 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania 

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; 

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.    

Shape 

  • Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul cuanna.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati: 

– prin e-mail la adresa: [email protected].rosau 

– prin poștă sau curier la adresa: Intrarea Bitolianr. 19, Bucuresti, Romania, 011677 cu mentiunea " in atentia responsabilului cuanna.ro cu protectia datelor". 

 

 
Un cupon de discount la prima comanda.15% discount
lasa-ne mailul tau! Si obține cuponul