Cos de cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

1. Vânzător : CuAnna denumită în cele ce urmează și „Compania” reprezintă societatea comercială S.C DoubleYou Store care are următoarele date de identificare:

C.U.I.:35104730

Nr. Ord. Reg. Comerțului:j40/12334/2015

Sediul: Nicolae Caramfil 74 B,One Hrestrau Tower, Etaj 1 , A 1-3.4 (spatiul comercial ) Bucuresti , 014142

Telefon/fax/mail:+40.726.568.516

anacubas@cuanna.ro

comenzi@cuanna.ro

office@doubleyoustore.ro

2. Produse - Orice bun ce urmează a fi furnizat de către Vânzător

3. Utilizator - Orice persoană care accesează acest site indiferent de motiv.

4. Client/Cumpărător - Utilizator cu care compania a încheiat un contract privind oricare din produsele comercializate prin intermediul website-ului  http://www.cuanna.ro

5. Comandă online - Un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Furnizor și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Furnizorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa produsele de pe site.

INFORMAȚII GENERALE

Prin website înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web.http://cuanna.ro. Acest website este proprietatea societății..DoubleYou Store  care îl întreține și îl administrează.

CuAnna  își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni și condiții”. Acest site este dedicat utilizării de catre persoanele fizice și juridice care au relații comerciale cu DOUBLE și/sau vizualizării conținutului acestuia fără a se impune nicio relație comercială între vizitator și DOUBLE.

CuAnna  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) și nu confera utilizatorului dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DoubleYou Store fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

1.  Copyright

Întregul conținut al site-ului cuanna.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea DoubleYou Store  și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.cuanna.ro  numai în limitele meționate în prezentul document.

2.  Servicii si produse oferite

CuAnna  își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul DoubleYou Store sunt noi, în ambalajul original al produsului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil.

3.  Plata produselor

 1. Plata  Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se va face printr-un curier rapid și veți putea plăti numerar în momentul recepționării coletului.

 2. Plata cu Cardul Online – Puteți plăti cu cardul sau prin PayPal. Securitatea plăților e asigurată de PayU.

 

Toate prețurile afișate pe website sunt exprimate în RON și includ TVA 19% .

 

 

4.  Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se va face oriunde în țară (România), prin intermediul curierului rapid. 

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore și 3 zile lucrătoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, înainte ca produsele să fie livrate.

 

5. Costurile de livrare

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON.

25 RON (TVA inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON.

Livrarea se face prin  FanCourier tarifele fiind valabile pentru orice localitate din România în care se afla un punct de lucru FanCourier. În cazul în care într-o anumită localitate nu există punct de lucru FanCourier, clientul va fi anunțat telefonic daca există costuri suplimentare pentru curierat. Coletul va fi livrat doar după acceptul clientului.

CuAnna  își rezervă dreptul să întarzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente CuAnna  care include dar nu se limitează la: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, revolte, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

6.  Garanția produselor

 

Garantia produselor comandate va fi în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garanției presupune prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente și copie după factura produsului. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Garanția va fi soluționată prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produselor comandate la solicitarea garanției va fi acoperită de client.

Produsele care prezintă defecte fizice precum rupturi, pete, tăieturi rezultate în urma folosirii în conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de întreținere) nu vor beneficia de garanție.

 

7.  Returnarea produselor

Suma de bani restituită pentru retur nu va include și cheltuilile de transport (dacă există). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Nicolae Caramfil 74 B, One Hrestrau Tower Etaj 1 , A 1-3.4 (spatiul comercial ) Bucuresti , 014142

CuAnna  nu acceptă colete cu ramburs. Aceste colete nu vor fi ridicate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client în cazul tuturor retururilor. Daca ați beneficiat de transport gratuit și rambursati unul sau mai multe produse pierdeți acest beneficiu, iar costul de curierat va fi reținut din valoarea produselor. (Regula se aplică dacă, scazand valoarea produselor returnate, se obține o valoare a coșului de cumpărături sub 500 lei).

In cazul persoanelor juridice nu se acceptă retur.

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului (cumpărătorului) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul de transport).

 

Clientul (persoană fizică) are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să returneze produsul și să înștiințeze DOUBLE asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

 

In cazul in care doriti să returnați produsele, trebuie avute în vedere următoarele:

 • contravaloarea transportului va fi suportată de cumpărător (client);

 • produsele returnate trebuie să fie noi, împreună cu toate accesoriile aferente produsului;

 • produsele returnate trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: să nu prezinte semne de deteriorare, rupturi, miros de parfum, urme de roll-on sau urme de purtare, miros de săpun sau detergent

 • în cazul în care mărimea nu corespunde, se poate solicita un produs la schimb;

 • CuAnna  se obligă sa returneze suma achitată de client, prin tansfer bancar (în contul clientului), imediat ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite, în cel mult 20 de zile calendaristice.

 

Nu acceptăm retururi prin Poșta Română.

 

7. Greșeli de tipărire

S.C. .DoubleYou Store.. S.R.L. și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de dactilografiere datorate erorii umane sau dispozitivelor de afișare în ceea ce privesc prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, S.C. .DoubleYou Store. S.R.L. își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea apărută.

 

 

8.  Confidențialitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre Dou pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale CuAnna  se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și CuAnna

 

 Societatea este înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr.....(se trimite cerere la ANSPDCP, in termen de 60 zile se primeste un nr unic de Operator date personale)

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Hotstepper.ro certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere CuAnna să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 • dreptul de a cere CuAnna să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

 • dreptul de a cere CuAnna  să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

 • dreptul de a cere CuAnna  să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

 

8.  Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului CuAnna este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

9.  Litigii

Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Conditii, clientul își asumă în totalitate elementele enunțate mai sus pentru utilizarea sitului CuAnna  și a relațiilor comerciale cu acesta.

 
Un cupon de discount la prima comanda.15% discount
lasa-ne mailul tau! Si obține cuponul